Cursussen

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

De Zweedse taalcursus wordt gegeven op een natuurlijke manier, gericht op de praktische toepassing van de taal in woord en (ge)schrift. Er wordt veel nadruk gelegd op uitspraak. Ook wordt verwacht dat u enig huiswerk maakt.

Kleine en grote groepslessen

De kleine en grote groepslessen zijn zowel voor beginners, half gevorderden als voor gevorderden. Hier komen alle aspecten van de taal aan de orde, zoals Zweeds leren spreken, Zweeds verstaan, Zweeds lezen en schrijven. Het streven is om de lessen voornamelijk in het Zweeds te geven, tenzij er iets in het Nederlands uitgelegd moet worden. In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica en woordenschat, maar ook aan de luistervaardigheid en het praten. Wij werken volgens een bepaalde leermethode, maar de lessen worden voornamelijk aangepast aan uw wensen.

Conversatieklas

De conversatie lessen zijn voor gevorderden. Deze lessen zijn bedoeld om een vlot gesprek te kunnen voeren, de uitspraak te verbeteren en nieuwe woordenschat op te bouwen. De onderwerpen kunnen van alles zijn; actuele nieuws, stellingen, boeken of eigen ervaringen.

Cursusaanbod

Zweeds niveau 1 (A1) 15 lessen, start dinsdag 27 augustus 20:30
Zweeds niveau 2 (A2) 15 lessen, start dinsdag 27 augustus 19:00

Zweeds niveau 3 (B1) 15 lessen, start dinsdag 27 augustus 17:30

Zweeds niveau 4 (B2) 20 lessen in oneven weken, start donderdag 29 augustus 19:30

Klik hieronder op inschrijven om een account aan te maken en jezelf in te schrijven op de cursus.