Cursussen

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

De Zweedse taalcursus wordt gegeven op een natuurlijke manier, gericht op de praktische toepassing van de taal in woord en (ge)schrift. Er wordt veel nadruk gelegd op uitspraak. Ook wordt verwacht dat u enig huiswerk maakt.

Privé- en kleine groepslessen

De privé- en groepslessen zijn zowel voor beginners, half gevorderden als voor gevorderden. Hier komen alle aspecten van de taal aan de orde, zoals Zweeds leren spreken, Zweeds verstaan, Zweeds lezen en schrijven. Het streven is om de lessen voornamelijk in het Zweeds te geven, tenzij er iets in het Nederlands uitgelegd moet worden. In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica en woordenschat, maar ook aan de luistervaardigheid en het praten. Wij werken volgens een bepaalde leermethode, maar de lessen worden voornamelijk aangepast aan uw wensen.

Conversatieklas

De conversatie lessen zijn voor gevorderden. Deze lessen zijn bedoeld om een vlot gesprek te kunnen voeren, de uitspraak te verbeteren en nieuwe woordenschat op te bouwen. De onderwerpen kunnen van alles zijn; actuele nieuws, stellingen, boeken of eigen ervaringen.

Klanten reviews

Lorem ipsum tekst over de review

Placeholder

Lorem ipsum tekst over de review

Placeholder

Lorem ipsum tekst over de review

Placeholder